Aan tafel met je schoonmoeder

Het leukste theatercollege van Nederland over communicatief geknoei.
Iedereen weet dat je op moet komen voor jezelf. Maar iemand ergens op aanspreken wil nog wel eens spannend zijn. Je bedoelt het nog zo goed en toch kan het zomaar uit de hand lopen. Ben je te bot of is de ander te gevoelig? Draai je er teveel om heen of luistert de ander niet? Het kan anders! Gebaseerd op prachtige kennis van Harvard University nemen we je graag mee in ‘de schoonmoedertechniek’

Wanneer is de kans het grootst dat je met je schoonmoeder of andere familie aan tafel zit? Juist! Met de feestdagen; neem de gezellige kerst. Veertig procent van de Nederlanders viert Kerst zonder familie. Ruzie of verkeerd begrepen communicatie ligt vaak aan de basis van dit fenomeen. Noem het maar gerust communicatief geknoei. Maar ja, hoe raak je daarover op een goeie manier in gesprek? Vaak zijn er twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen, de-recht-voor-z’n-raap types of zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien, de-voor-de-lieve-vrede types. Het kan anders!

Relatietherapeut Jeroen Stek laat, samen met acteur Ton Kemp, zien hoe het ook kan. Gebaseerd op prachtige kennis van de universiteit van Harvard nemen ze je graag mee in een hilarisch theatercollege over ‘ de schoonmoedertechniek’ Pure psychologische kennis in een theatraal jasje. En trouwens...... het werkt ook bij schoonvaders en andere mensen!
Jeroen Stek werkte mee aan RTL4 programma Seven Year Switch en is ook te vinden op TEDx.
Aanstekelijk, humoristisch en pittig dat is ‘Aan tafel met je schoonmoeder’